Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • Eigenaar: de vertegenwoordigende rechtspersoon of door hen aangestelde personen die eigenaar zijn van het domein riedoe.com.
  • Website: alle pagina's binnen het domein riedoe.com en haar subdomeinen die een link bevatten naar deze disclaimer.
  • Gebruiker: alle bezoekers van deze website, met name als zij zich hebben geregistreerd.
  • Gebruik: alle handelingen die gebruikers verrichten op de website.
  • Inhoud: alle teksten en afbeeldingen op de website.
  • Webshop: het onderdeel binnen deze website waarmee geregistreerde gebruikers diensten binnen deze website kunnen gebruiken met ale doel het ruilen van diensten en goederen tussen gebuikers.

Het onderstaande is van toepassing op de website en al haar gebruikers:

Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Alle informatie op deze website is eigendom van de eigenaar. De eigenaar spant zich in om inhoud van de website actueel te houden. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor foutieve of onjuiste informatie op deze website. Tevens is de eigenaar niet verantwoordelijk voor de inhoud die door haar gebruikers of door derden op de website wordt geplaatst.

Niets van de gegevens op deze website mag worden gekopieerd, zonder dat hiervoor toestemming is gevraagd bij de eigenaar.

Gegevens die worden verstrekt voor het gebruik van RieDoe of binnen het e-mailverkeer van deze website worden vertrouwelijk behandeld. Deze zullen niet worden bekendgemaakt of doorverkocht aan derden. Zij zijn uitsluitend ter verificatie van de gebruiker.

Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud die zij op de website plaatsen. Enige schade in welke vorm dan ook die hieruit voortkomt is voor rekening van de gebruikers.

De eigenaar van de website behoudt zich het recht voor gebruikers uit te sluiten van het gebruik van RieDoe. De eigenaar mag de inhoud van gebruikers monitoren en daar waar nodig aanpassen.

Nieuws
Nieuws
06-07-20:

Europees plastic voor recycling deels in oceaan

Een aanzienlijk deel van het plastic dat vanuit Europa wordt uitgevoerd voor recyclage in Azië wordt daar afgekeurd. Het komt er in de gewone afvalstromen terecht en kon zelfs in de oceaan eindigen. Europese landen zijn wereldleiders op het vlak van afval sorteren, maar 46 procent van het plastic dat wordt ingezameld gaat naar het buitenland.
Nieuws
22-06-20:

Miljoen gratis bomen voor klimaat en biodiversiteit

Stichting Nationale Boomfeestdag, Stichting MEERGroen, Caring Farmers en Urgenda slaan de handen ineen om komende winter minimaal 1 miljoen bomen gratis weg te geven. De meeste van deze bomen en struiken zullen het Nederlandse platteland gaan opfleuren in de vorm van heggen en hagen rondom boerenakkers en erven. Maar iedereen kan aanspraak maken op gratis plantgoed - van burger tot school tot bedrijf tot gemeente -, want de natuur produceert ieder jaar een overdaad aan zaailingen.
Nieuws
12-06-20:

Noors onderzoek coronavirus

Het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 lijkt geen natuurlijke oorsprong te hebben. Dat zegt de Noorse wetenschapper Birger Sørensen in NRK, naar aanleiding van de resultaten van recent onderzoek. De beweringen van de co-auteur van de Brits-Noorse studie is gepubliceerd in de Quarterly Review of Biophysics.
Nieuws
22-03-20:

Online ruilwinkel opgeheven

Beste deelnemers / bezoekers, Wegens gebrek aan belangstelling is de online ruilwinkel van Letswebshop met onmiddelijke ingang opgeheven. De site zelf gaat wel verder onder de naam www.riedoe.