Alle 2dehands hieronder is verkrijgbaar bij www.riedoe.nl

 

Nieuws
Nieuws
22-01-21:

Al genoeg CO2 voor 2,3 gr. opwarming

De planeet is op weg naar een opwarming met meer dan 2 graden Celsius, enkel en alleen door de broeikasgassen die nu al uitgestoten zijn, stelt nieuw onderzoek dat is gepubliceerd in Nature. Het goede nieuws is dat die opwarming traag verloopt, en de mensheid tijd geeft om zich aan te passen. Bron / Lees Verder
Nieuws
09-01-21:

Neusspray voorkomt Covid infectie

Een neusspray kan de opname van het SARS-CoV-2-virus volledig tegenhouden en voorkomen. Dat blijkt uit een kleine studie die is vrijgegeven door een internationaal team van wetenschappers. De studie, die beperkt was tot fretten en nog niet door vakgenoten is beoordeeld, werd op verzoek vanThe New York Times beoordeeld door verschillende gezondheidsexperts.
Nieuws
22-12-20:

2020: kwart meer duurzame energie in Nederland

De hoeveelheid duurzame energie (stroom en warmte) groeide dit jaar met 24 procent. In energiehoeveelheden is dat 36 Petajoule. Deze groei is vergelijkbaar met de energiebehoefte van 300.
Nieuws
11-12-20:

Staalkaart groene waterstof

De realistische mogelijkheden van groene waterstof voor decentrale duurzame elektriciteitsproductie, dat is waar de Staalkaart groene waterstof om draait. Deze poster is gratis beschikbaar en ondersteunt energieprofessionals bij het verduurzamen. De Staalkaart groene waterstof is ontwikkeld door adviesbureau BDH uit Harderwijk, in samenwerking met Enduso, Gasunie, Gemeente Groningen, Alliander en Stedin.