Homepage

Nieuws
Nieuws
06-07-20:

Europees plastic voor recycling deels in oceaan

Een aanzienlijk deel van het plastic dat vanuit Europa wordt uitgevoerd voor recyclage in Azië wordt daar afgekeurd. Het komt er in de gewone afvalstromen terecht en kon zelfs in de oceaan eindigen. Europese landen zijn wereldleiders op het vlak van afval sorteren, maar 46 procent van het plastic dat wordt ingezameld gaat naar het buitenland.
Nieuws
22-06-20:

Miljoen gratis bomen voor klimaat en biodiversiteit

Stichting Nationale Boomfeestdag, Stichting MEERGroen, Caring Farmers en Urgenda slaan de handen ineen om komende winter minimaal 1 miljoen bomen gratis weg te geven. De meeste van deze bomen en struiken zullen het Nederlandse platteland gaan opfleuren in de vorm van heggen en hagen rondom boerenakkers en erven. Maar iedereen kan aanspraak maken op gratis plantgoed - van burger tot school tot bedrijf tot gemeente -, want de natuur produceert ieder jaar een overdaad aan zaailingen.
Nieuws
12-06-20:

Noors onderzoek coronavirus

Het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 lijkt geen natuurlijke oorsprong te hebben. Dat zegt de Noorse wetenschapper Birger Sørensen in NRK, naar aanleiding van de resultaten van recent onderzoek. De beweringen van de co-auteur van de Brits-Noorse studie is gepubliceerd in de Quarterly Review of Biophysics.
Nieuws
22-03-20:

Online ruilwinkel opgeheven

Beste deelnemers / bezoekers, Wegens gebrek aan belangstelling is de online ruilwinkel van Letswebshop met onmiddelijke ingang opgeheven. De site zelf gaat wel verder onder de naam www.riedoe.